Спиране поддръжката на SSL v.3

Уважаеми клиенти,

Основен приоритет на Виртуалната банка BACB Plus е предоставянето на атрактивни продукти и услуги с висока сигурност. Затова Ви уведомяваме, че считано от 15.12.2014 г. преустановяваме поддръжката на Security Socket Layer version 3 (SSL v3). За да продължите да използвате Виртуалната банка BACB Plus, е необходимо да позволите Вашия браузър да използва TLS протокола.

Ако използвате по-стари и неподдържани версии на браузъри е възможно да имате затруднения с достъпа до Виртуалната банка, например при използване на Internet Explorer 6. В този случай препоръчваме да обновите Internet Explorer поне до версия 8, или да използвате последна версия на алтернативен браузър като Google Chrome, Firefox или Safari.

От следния линк може да проверите дали Вашият браузър е настроен да използва TLS 1.0, TLS 1.1 и TLS 1.2 https://www.ssllabs.com/ssltest/viewMyClient.html.

Също така бихме искали да Ви напомним, че на 08.04.2014 г. Microsoft преустанови поддръжката на операционна система Windows XP. След тази дата Вие не получавате автоматични обновления за сигурност за защита срещу вируси и друг злонамерен софтуер. Повече информация можете да откриете на официалния сайт на Microsoft http://windows.microsoft.com/bg-bg/windows/end-support-help.

В случай на възникнали въпроси можете да се свържете с нас на телефон 02 965 83 70.

Поздрави
Екип BACB Plus