BACB Plus е онлайн платформа, представена от Българо-американска кредитна банка за виртуално управление на Вашите финанси онлайн.
Благодарение на нея имате лесен достъп до по-ефективна и иновативна финансова институция. С Виртуалната банка Вие можете да управлявате личните си финанси в една сигурна и защитена среда, където всичко е създадено в името на Вашето удобство.

Какво ни прави различни?

BACB Plus не е стандартно интернет банкиране, а многофункционална банка в интернет. Можете да се възползвате от различните дистанционни канали за банкиране, транзакционен портал, мобилно банкиране или инфоцентър, както и от уникалните предимства, които тази платформа за банкиране Ви предоставя.
Всичките предлагани от Българо-американска кредитна банка дебитни карти могат да бъдат заявени онлайн и доставени на посочен от Вас адрес. ПИН кода можете да получите с услугата „ПИН чрез SMS”. BACB Plus Ви позволява да извършвате платежни операции, преводи или плащане на комуналните си сметки и през телефона. Имате възможност да следите детайлни справки в реално време относно движения и състоянието по всичкиизползвани от Вас банкови продукти и услуги.

Всичко това и още услуги можете да получите през дистанционните канали на платформата BACB Plus – транзакционен портал, мобилно банкиране и информационен център.

Изключително лесната навигация на транзакционния портал е съчетана и с най-високо ниво на защита. BACB Plus е единствената банкова система с криптиран достъп, която използва anti-phishing защита. Защитата е базирана на избор на индивидуална картинка и фраза при първоначална регистрация

За по-лесно и ефективно банкиране през портала BACB Plus, можете да се възползвате и от иновативните потребителски ориентирани функционалности. Така например,  „Календар на плащанията” Ви дава пълна информация за всички плащания в конкретен месец, включително комунални, регулярни и бъдещи.

Мобилното банкиране е разработено, за да можете по всяко време да извършвате операции като преводи или плащане на комунални задължения, както и да следите какво се случва с ползваните от Вас продукти. Мобилното приложение BACB Plus е разработено за потребителите на iOS и Android.

Предлагаме Ви банкиране от ново поколение, което съответства на динамичното Ви ежедневие.

За повече информация - вижте тук.

Видео чат

Свържете се с наш консултант