BACB Gold – новият ни електронен магазин за инвестиции в злато и ювелирни изделия

Уважаеми клиенти,


Бихме искали да ви уведомим, че от 24.08.2015г. БАКБ стартира продажбата на ювелирно и инвестиционно злато в интернет чрез новия си електронен магазин www.bacbgold.bg.


В  www.bacbgold.bg можете да закупите онлайн следните продукти: инвестиционно злато под формата на кюлчета,  монети, кюлчета-медальони, тематични или възпоменателни монети, златни и сребърни медали, сребърни кюлчета и монети, както и кюлчета, монети и медали от други метали и други изделия. В магазина ще намерите изделия за предстоящи празници, български традиции и обичаи, за децата, дамите и господата, история, изкуство и др.

Електронният магазин www.bacbgold.bg предлага уникалната за пазара възможност заедно със закупените за подарък продукти клиентите да изберат поздравителна картичка и да въведат текст, който ще бъде отпечатан върху нея. Картичката ще бъде поставена в подаръчна чантичка заедно с избраното изделие и изпратена по куриер на адреса на получателя.


Всички цени, посочени в Електронния магазин са с включен ДДС. Инвестиционното злато (кюлчета, монети и медальони) не се облага с ДДС и посочената цена е крайна. Всички сделки, реализирани чрез Електронния магазин се сключват в лева, а доставките са само до адрес в България.


Електронният магазин предоставя възможност за плащане в брой и по банков път, включително и с банкова карта. Плащането в брой се извършва чрез наложен платеж, а плащането по банков път се извършва чрез: вътрешнобанков превод, междубанков превод или плащане чрез карта на виртуален ПОС на Банката.
За клиентите на Виртуална банка BACB Plus е разработен специален модул, предоставящ възможност за директно плащане на поръчаните артикули през BACB Plus.

Приятно пазаруване!
Екипът на Виртуална банка

Още новини