Вие ползвате картата си от БАКБ,
ние даряваме!

Сега Българо-американска кредитна банка ви пpeдлaгa дoпълнитeлнa мoтивaция за избopa нa cpeдcтвo зa eжeднeвнитe ви paзплaщaния. Можете да подкрепите каузата за издигане на българското знаме на пилон, висок 111 метра, на Роженските поляни, в сърцето на Родопите. Всичко, което трябва да направите, е през април да плащате на ПОС терминал с дебитна или кредитна карта на БАКБ. За всяка трансакция на стойност над 50 лв., БАКБ дарява средства за изграждане на Пилон Рожен - най-високото знаме в Европейския съюз, което ще остави следа, послание и наследство за поколенията, надживяващо времето си.

Повече трансакции – повече подкрепа.
Вие използвате картата си от БАКБ, а ние даряваме.

Вие ползвате картата си от БАКБ, </br>ние даряваме!

Сигурно пазаруване в интернет с банковите карти на БАКБ

С грижа за сигурността на Вашите картови плащания в интернет, БАКБ автоматично регистрира всяка карта за допълнително ниво на сигурност. В момента плащанията се потвърждават с динамичен код по СМС и статична, зададена от Вас парола.

За да улесним допълнително Вашето пазаруване въведохме B-Trust Mobile - приложение, което замества помненето на пароли и въвеждането на СМС кодове с лесно потвърждаване чрез биометричните възможности на Вашия смартфон. Освен пълна история на потвърдените картови плащания, приложението позволява да регистрирате и управлявате множество карти.

Виж повече
Сигурно пазаруване в интернет с банковите карти на БАКБ

Бърз и лесен начин за плащане
с Google Pay

Google Pay е бърз и лесен начин за плащане на безброй места – в сайтове, в приложения и в търговски обекти. Той обединява всичко необходимо при плащане и защитава вашата карта с по-високо ниво на сигурност.

Вижте повече
Бърз и лесен начин за плащане </br> с Google Pay

Плащайте бързо и сигурно с Visa и Apple Pay

Apple Pay е бърз и лесен начин за извършване на безконтактни плащания с вашите дебитни и кредитни карти, издадени от БАКБ, с помощта на мобилни устройства на Apple. Можете също да го използвате за плащане на приложения и чрез уеб браузъра Safari.

Използвайки най-новата безконтактна технология, това е удобен и сигурен начин за ежедневни плащания с вашето мобилно устройство.

Вижте повече
Плащайте бързо и сигурно с Visa и Apple Pay

Следваща спирка Тенерифе

Плащай за пътуване с Visa на валидиращите устройства в софийския градски транспорт и може да спечелиш незабравимо изживяване за двама на Тенерифе.

Участвай за награда от 06.03. до 28.05.2023 г. Плащай с Visa за пътуване поне веднъж всяка седмица в рамките на месечен подпериод от промоцията (1-ви подпериод: 06.03. – 02.04., 2-ри подпериод: 03.04. – 30.04. и 3-ти подпериод: 01.05. – 28.05.) и участваш за една от три почивки за съответния подпериод.

Участват всички карти Visa, издадени преди 6 март 2023 г.

Пълни правила на visabg.com

Желаем ти успех!

Следваща спирка Тенерифе

Плащай редовно с Visa

Плащай редовно с Visa с мобилното си устройство и може да спечелиш IPHONE 14 PRO MAX!

Направи най-малко 20 трансакции с твоето мобилно устройство в рамките на месечен период и автоматично участваш в тегленето за един от пет iPhone 14 Pro Max след края му. Без изискване за минимална стойност на трансакциите.

Период на промоцията: 1 май – 31 юли 2023 г. Допълнителна информация и официални правила на visabg.com .

Желаем ти успех!

Плащай редовно с Visa