Сигурно пазаруване в интернет с банковите карти на БАКБ

С грижа за сигурността на Вашите картови плащания в интернет, БАКБ автоматично регистрира всяка карта за допълнително ниво на сигурност. В момента плащанията се потвърждават с динамичен код по СМС и статична, зададена от Вас парола.

За да улесним допълнително Вашето пазаруване въведохме B-Trust Mobile - приложение, което замества помненето на пароли и въвеждането на СМС кодове с лесно потвърждаване чрез биометричните възможности на Вашия смартфон. Освен пълна история на потвърдените картови плащания, приложението позволява да регистрирате и управлявате множество карти.

Виж повече
Сигурно пазаруване в интернет с банковите карти на БАКБ
Информация

Добрият вкус се отплаща

Visa е мрежа, с която печелиш, докато се наслаждаваш на кулинарни приключения. Плати с твоята Visa Premium сметката си в ресторанти в чужбина и ще получиш 5% обратно по картата си.

Промоцията е валидна от 15.04.2022г. до 17.05.2022г. или до изчерпване на предвидения награден фонд за възстановяване на плащанията. В промоцията имат право да участват всички физически лица, притежатели на карти Visa Gold, Visa Platinum и Visa Infinite, издадени на територията на България. Максималният размер на сумата, която може да бъде възстановена за един календарен месец за карта Visa Gold, Visa Platinum и Visa Infinite, е до 50 лв.

Научи повече на visabg.com
Желаем ти успех!

Добрият вкус се отплаща