БАКБ преустановява поддържането на дисплей карти VISA CodeSure

Уважаеми клиенти,

Oт 01.07.2017 БАКБ преустановява поддържането на VPay CodeSure и Visa Business CodeSure, като валидните карти ще бъдат деактивирани. До тази дата картите ще може да се ползват за подписване на операции във Виртуална банка и за теглене и разплащане на АТМ и ПОС терминали.

Като алтернатива на дисплей картата, в частта ѝ на токън, предлагаме безплатно Е-ТАН за потвърждаване на платежните операции във Виртуална банка. Може да смените Вашето средство за сигурност от карта на Е-ТАН, като след вход в BACB Plus изберете бутона "Настройки", меню "Средство за сигурност" и маркирате опция "Е-ТАН". При всяка инициирана операция ще получавате на Вашия мобилен телефон SMS съобщение с еднократна парола, която да въведете за потвърждение. 

Повече информация за услугата Е-ТАН може да намерите тук и в Общите Условия за дистанционно банкиране.

Индивидуалните клиенти могат да подадат заявка за издаване на друга дебитна карта към същата разплащателна сметка през Виртуална банка или във всеки от офисите на БАКБ. Фирмените клиенти могат да направят това в офисите на банката. Новата карта може да получите по куриер на избран от Вас адрес, а ПИН кода - по SMS на мобилния Ви телефон. Служител от обслужващия офис ще се свърже с клиентите, които нямат друга дебитна карта към сметката си с предложение за дистанционно издаване на нова карта.

Екипа на BACB Plus