БАКБ с първо място в конкурс за зелен бизнес

БАКБ с първа награда в своята категория в конкурса „Най-зелените компания в България“

Приз за най-зелена компания в категория „Финансови, банкови, счетоводни и правни услуги“ получи Българо-американска кредитна банка вчера. Отличието беше връчено в рамките на националния конкурс „Най-зелените компании в България” на b2b Media, който се проведе за шеста поредна година. Класацията на b2b Media оцени и отличи най-зелените компании в страната, които развиват бизнеса си по отговорен за природата начин в общо 13 категории.

Наградата е признание за подкрепата от страна на БАКБ на проекти, съобразени с околната среда, подпомагащи зелената икономика в България, и такива, които имат за цел постигането на устойчива градска среда.

БАКБ беше отличена и заради това, че организира и структурира своята работа, прилагайки зелени политики, с развитието на своята Виртуална банка

Ползите за околната среда, постигнати чрез BACB Plus, са в посока ресурсно ефективно обслужване,  със силно намалени разходи за енергия, за консумативи, за транспорт, без загуба на време на потребителя. Моделът на Виртуалната банка намалява и операционните разходи, което води до възможност за по-благоприятни финансови условия за клиентите, улеснява ги и пести тяхното време .

Официалната церемония по награждаването на „Най-зелените компании” се състоя снощи в хотел „Хилтън“.

За контакти:

отдел „Маркетинг и комуникации“
Българо-американска кредитна банка АД
+359 885 208 818
pr@bacb.bg