БАКБ стартира стратегическо партньорство с VISA

В стремежа си да осигури максимална удовлетвореност и предоставя качествени продукти на своите клиенти, БАКБ подписа договор за стратегическо партньорство с Международната картова организация VISA.

Партньорството с VISA предоставя много предимства и привилегии при плащания към милиони търговски обекти по целия свят, включително ресторанти, хотели и онлайн магазини.

Всеки клиент, притежаващ карта VISA, има възможност редовно да участва в атрактивни кампании и инициативи, в които може да получи отстъпки от направените покупки или да спечели големи награди и изживее незабравими моменти.

Новата дебитна карта VISA от Българо-американска кредитна банка е:

  •  Без такса за издаване;
  •  Без такса за теглене на суми от всички банкомати на БАКБ;
  •  Без такса за преиздаване при изтичане на валидността на картата;
  •  Без такса за поддръжка на картата;
  •  Без такса за плащане на стоки и услуги в търговски обекти в страната и в чужбина;
  •  Без такса за плащания в интернет.

Наслаждавайте се на бързи и удобни безконтактни плащания чрез технологията PayWave, която позволява транcакцията да се извърши само чрез доближаване на картата до ПОС устройството.

Използвайте по-сигурните разплащания в интернет с Visa Secure, която осигурява допълнителна безопасност при пазаруване в онлайн магазини.

Можете да добавите Вашата карта VISA в дигиталния си портфейл BACB Pay и да пазарувате само с телефона си или да изпращате мигновено пари на приятели и близки.

Бихме желали да Ви информираме, че от 31.12.2021 г. БАКБ преустановява издаването на дебитни карти MasterCard. След 31.03.2022 г. ще бъде спряна поддръжката на вече издадените карти MasterCard и плащания с тях няма да бъдат възможни.

Ако притежавате дебитна карта MasterCard, издадена от БАКБ, тя ще бъде заменена безплатно с нова карта VISA.

Екипът на БАКБ остава изцяло на Ваше разположение за съдействие. При възникнали въпроси и необходимост от допълнителни разяснения, молим да се свържете с нас на посочените телефони за връзка: + 359 875 311 281 или +359 2 9058 281 или на имейл адрес: cards@bacb.bg

Още новини