Активирайте Apple или Google Pay към Вашата дебитна или кредитна карта Visa от БАКБ

Всеки клиент на БАКБ, притежател на дебитна или кредитна карта VISA, издадена от Банката може да я дигитализира чрез услугите Google pay и Apple Pay.

Добавяйки картата си в  Wallet  можете да плащате безконтактно на всеки ПОС терминал, както и в множество сайтове и приложения.

Google Pay и Apple pay са бърз, лесен и сигурен начин за плащане чрез телефона, без необходимост от предоставяне на пластика, без да докосвате бутони и банкноти.

Как да го направите за под минута? Вижте повече:

Бърз и лесен начин за плащане
с Google Pay

Google Pay е бърз и лесен начин за плащане на безброй места – в сайтове, в приложения и в търговски обекти. Той обединява всичко необходимо при плащане и защитава вашата карта с по-високо ниво на сигурност.

Вижте повече
Бърз и лесен начин за плащане </br> с Google Pay

Плащайте бързо и сигурно с Visa и Apple Pay

Apple Pay е бърз и лесен начин за извършване на безконтактни плащания с вашите дебитни и кредитни карти, издадени от БАКБ, с помощта на мобилни устройства на Apple. Можете също да го използвате за плащане на приложения и чрез уеб браузъра Safari.

Използвайки най-новата безконтактна технология, това е удобен и сигурен начин за ежедневни плащания с вашето мобилно устройство.

Вижте повече
Плащайте бързо и сигурно с Visa и Apple Pay