БАКБ вече с изцяло онлайн процес за откриване на ЧИСТА СМЕТКА

Дигитализацията на банковите продукти и услуги стартира преди няколко години и се ускори значително през пандемията. Тя, обаче,  се фокусираше върху настоящите клиенти на банките и възможността да правят ежедневните си операции дистанционно. Предлагането на дигитални продукти за нови клиенти беше ограничено.

Днес, след като хората по света се върнаха в значителна степен към нормалния си начин на живот, придвижване и общуване, онлайн банкирането се запази като предпочитан вариант за клиентите, заради удобството което осигурява. Затова и банките продължиха да правят мащабни инвестиции в дигитални продукти и канали за продажби.

ЧИСТА СМЕТКА е продуктът на Българо-американска кредитна банка, насочен към хората  с регулярни ежемесечни доходи - заплата, доходи от наеми, хонорари, авторски права и други. Условията на разплащателната сметка осигуряват на клиентите възможността да разполагат със средствата си без да заплащат месечна такса за обслужване  – при това не за определен промоционален период, а БЕЗСРОЧНО. Единственото условие е да имат месечни постъпления по своята  сметка от минимум 500 лева и да използват дебитна карта VISA. В условията на инфлация и променящи се банкови такси, да имате предвидимост, яснота и прозрачност на условията на най-масово използвания банков продукт е от изключителна важност.

БАКБ е сред банките в България, които постоянно развиват и предлагат на пазара иновативни продукти, достъпни за всички  онлайн – дори за тези, които  не са клиенти на банката към момента. След вече утвърдените предложения „Онлайн депозит“  и онлайн кредит „На мига“, банката създаде възможността за откриване и на ЧИСТА СМЕТКА  изцяло онлайн, чрез платформата  apply.bacb.bg. Така само с няколко лесни стъпки всеки нов клиент за банката може да открие сметка с дебитна карта без необходимост от посещение в банков офис.

Дебитната карта VISA от Българо-американска кредитна банка, която ще получите със своята ЧИСТА СМЕТКА  също е с отлични условия - без такса за издаване и поддръжка на картата, без такси за плащания при търговци и без такса за теглене на суми от всички банкомати на БАКБ в страната.

По този начин имате удобен и бърз достъп до парите си – БЕЗ ТАКСИ, за НЕОГРАНИЧЕН период от време. Можете да дигитализирате своята карта VISA към ЧИСТА СМЕТКА с Apple Pay  или Google Pay и да пазарувате навсякъде само с телефона си – бързо, лесно и удобно.  

ЧИСТА СМЕТКА може да бъде открита вече и ОНЛАЙН от всеки нов клиент на банката. Настоящите клиенти на Българо-американска кредитна банка също могат да се възползват от предложението, ако не са имали активна разплащателна сметка през последните 12 месеца.

ЧИСТА СМЕТКА  откривате отвсякъде. Използвате навсякъде.

 Повече за ЧИСТА СМЕТКА  и за останалите продукти на банката можете да прочете на bacb.bg.