Изменени и допълнени Общи условия за предоставяне на потребителски кредити на физически лица и Общи условия за предоставяне на ипотечни кредити на физически лица

Уважаеми клиенти,

Бихме желали да ви информираме, че считано от 01.10.2016 г. са в сила изменени и допълнени:

Бихме желали също така да ви информираме, че Банката си запазва правото да актуализира и да извършва промени в тези Общи условия, които промени се извършват по решение на Управителния съвет /УС/ на БАКБ и ще бъдат оповестявани своевременно на видно място в банковите салони на Банката и на интернет страницата на Банката (www.bacb.bg).

Банката ще ви уведомява за промени в Общите условия в 7 –дневен срок от приемането им чрез изпращане на sms и/или имейл на посочени от вас в Договора мобилен телефон и/или електронен адрес.

Ако не сте съгласни с измененията в Общите условия можете да се откажете от договора, без да посочвате причина и без да дължите обезщетение или неустойка или да продължавате да изпълнявате договора при действащите преди изменението Общи условия. В случай, че в едномесечен срок от получаване на уведомлението не уведомите Банката, че не сте съгласни с измененията в Общите условия като депозирате писменото си изявление за несъгласие с изменените Общи условия на гише на Банката, се счита, че сте ги е приели.

С уважение,
БАКБ