Клиентите на кредитни карти Visa Classic и Visa Gold от БАКБ печелят пари с бонус програмата „Cash back“

На 16 февруари 2016 година Българо-американска кредитна банка стартира програмата за лоялност „Cash back” за потребителите на кредитни карти Visa Classic и Visa Gold от БАКБ.

Колкото повече клиентите плащат със своята карта, толкова повече пари като cashbackще получат от банката обратно по картата си. Всяко плащане на ПОС терминал за стока или услуга в магазин или в Интернет акумулира сума, която носи приход. На всеки три месеца (отчетни периода) банката начислява 0.5% от цялата събрана сума и заверява кредитната карта. Важно условие за това е през трите отчетни периода да са направени общо плащания на ПОС терминал в размер на:

  • Не по-малко от 1500 лв. за карти VisaClassic и
  • Не по-малко от 3000 лв. за карти VisaGold.

Всеки месец банката ще информира своите картодържатели каква сума са акумулирали до момента. В случай че са събрали минималната сума за три месеца, те ще получават информация и за датата, до която ще получат бонуса от 0.5% не само върху минималната, а върху цялата натрупана сума. Допълнителната карта също акумулира сума за бонусиране със своите плащания на ПОС и в Интернет в цял свят.

Сумата на получения бонус се отразява на всеки три месеца в месечното извлечение по кредитната карта и може се ползва с картата при следващи покупки.

Валидни са всички плащания в страната и в чужбина.

Тегленията и преводите в брой, захранването на сметка или карта, залаганията, хазартните игри, суми внесени над кредитния лимит, транзакции от типа reversalи creditrefund не участват в акумулиране на сумата за бонусиране.

* В програмата участват само кредитни карти на физически лица.

** Общите правила на програмата можете да разгледате тук.