Промоция BACB Plus & V PAY CodeSure

От 16.12.2014г. БАКБ стартира нова промоция, при която ще имате шанса да получите 50% отстъпка от еднократната такса за издаване на дисплей карта V PAY CodeSure (т.е. само за 10 лв. вместо 20 лв.), както и да участвате  в томбола за награда – безплатен уикенд за двама с две нощувки и закуска в хотел „Орловец“, Пампорово и 2 лифт карти*.

За да се възползвате от промоцията е необходимо в рамките на кампанията да закупите пакет, който включва поне един регистриран потребител с активни права във виртуалната банка BACB Plus и една издадена дисплей карта за физически лица V PAY CodeSure.

Срокът на провеждане на промоцията е до 04.03.2015 г., като ще има общо три тегления и респективно 3 награди  за клиенти**, закупили пакет в рамките на съответния период:

  •  Първи период от 16.12.2014 до 14.01.2015 г. с теглене на наградата на 15.01.2015 г.
  •  Втори период от 15.01.2015 до 11.02.2015 г. с теглене на наградата на 12.02.2015 г.
  •  Трети период от 12.02.2015 до 04.03.2015 г. с теглене на наградата на 05.03.2015 г.

Виртуалната банка BACB Plus Ви дава възможност да оперирате с парите си навсякъде и по всяко време. През транзакционната онлайн платформа можете да заявявате нови и съществуващи продукти и услуги на БАКБ, както и да се възползвате от редица иновативни функционалности, които да улеснят ежедневното Ви банкиране. Виртуалната банка ви дава възможност и за  мобилно банкиране през мобилна апликация за iOS и Android, през която лесно да нареждате преводи и да плащате комуналните си сметки.
За повече информация може да посетите www.bacbplus.bg

Дебитната карта V PAY CodeSure с дисплей от БАКБ е един от най-иновативните картови продукти на Visa Europe. Тя съвместява в едно устройство функционалностите на международна дебитна карта и на токън за банкиране във виртуалната банка BACB Plus и сигурни плащания в Интернет. В картата има вграден компютър с клавиатура, екран и батерия, благодарение на които тя може да генерира еднократно валидни пароли
Повече информация относно картата можете да видите тук

За да закупите промоционалния пакет и да участвате в томболата е необходимо да посетите някой от офисите на БАКБ, участващи в промоцията – София, Пловдив, Бургас (ул. "Фердинандова" 57 и ул. "Перущица" 61), Стара Загора, Кърджали, Варна, Русе, Плевен, Козлодуй и Пампорово.
Информация за клоновата мрежа

За допълнителни въпроси можете да се обадите на тел.: 02 9658 370.

* Лифт картите са за двама души за два дни, като се издават индивидуално. Има възможност за полудневно ползване през първия и последния ден от престоя или два последователни дни.
** В томболата не се допускат за участие служители на БАКБ АД и членове на техните семейства. Имената на всички, спечелили награда от промоцията ще бъдат обявени на сайтовете на банката www.bacb.bg и www.bacbplus.bg, както и във Facebook страницата на BACB Plus. Всички спечелили ще бъдат уведомени лично и ще получат наградните ваучъри по електронна поща.