BACB Plus е единствената платформа в България, представена от Българо-американска кредитна банка за виртуално управление на Вашите финанси онлайн. Нарекохме я Виртуална банка.

Благодарение на нея имате лесен достъп до по-ефективна и иновативна финансова институция. С Виртуалната банка Вие можете да управлявате личните си финанси в една сигурна и защитена среда, където всичко е създадено в името на Вашето удобство.

Какво ни прави различни?

BACB Plus не е стандартно интернет банкиране, а многофункционална банка в интернет. Можете да се възползвате от различните дистанционни канали за банкиране, транзакционен портал, мобилно банкиране или инфоцентър, както и от уникалните предимства, които тази платформа за банкиране Ви предоставя.

Можете да станете клиент на банката, като си разкриете разплащателна сметка чрез онлайн регистрация, без да посещавате банков офис. Всичките предлагани от Българо-американска кредитна банка дебитни карти могат да бъдат заявени онлайн и доставени на посочен от Вас адрес. ПИН кода можете да получите с услугата „ПИН чрез SMS”. През платформата можете да заявите потребителски кредит, като получите парите по сметката си, без да посещавате офис. BACB Plus Ви позволява да извършвате платежни операции, преводи или плащане на комуналните си сметки и през телефона. Имате възможност да следите детайлни справки в реално време относно движения и състоянието по всичкиизползвани от Вас банкови продукти и услуги.

Всичко това и още услуги можете да получите през дистанционните канали на платформата BACB Plus – транзакционен портал, мобилно банкиране и информационен център.

Изключително лесната навигация на транзакционния портал е съчетана и с най-високо ниво на защита. BACB Plus е единствената банкова система с криптиран достъп, която използва anti-phishing защита. Защитата е базирана на избор на индивидуална картинка и фраза при първоначална регистрация

За по-лесно и ефективно банкиране през портала BACB Plus, можете да се възползвате и от иновативните потребителски ориентирани функционалности. Така например,  „Календар на плащанията” Ви дава пълна информация за всички плащания в конкретен месец, включително комунални, регулярни и бъдещи.

Мобилното банкиране е разработено, за да можете по всяко време да извършвате операции като преводи или плащане на комунални задължения, както и да следите какво се случва с ползваните от Вас продукти. Мобилното приложение BACB Plus е разработено за потребителите на iOS и Android.

Банкирането през виртуалния транзакционен портал от платформата на BACB Plus се осъществява с електронни ТАН-ове (код за авторизация на транзакции), които получавате по SMS и/или OTP (one time password – еднократна парола), а през мобилното банкиране – с ПИН, който въвеждате при регистрацията си.

За да улесним комуникацията Ви с нас, поддържаме и допълнителни канали като чат, Skype и опция за обратно обаждане, чрез която може да заявите точен ден и час, в който служител на банката да се свърже с Вас.

Предлагаме Ви банкиране от ново поколение, което съответства на динамичното Ви ежедневие.

Присъединете се към нашата Facebook страница, където ще получавате актуална информация за продукти, услуги и промоции.