рекламна визия
 • БЕЗ такса за кандидатстване
 • ОТСТЪПКА от таксата за проучване и одобрение при рефинансиране на кредити отпуснати от други банки и/или финансови институции

Годишен лихвен процент:

Лихвеният процент по кредита започва от

5,35%

и зависи от осигурителния доход на кредитоискателите, превода на работна заплата по сметка в Банката , ползването на кредитна карта / откриване на депозит „Всичко е точно“ и сключването на застраховка „Защитена вноска“.

Годишният лихвен процент е променлив, формиран от 6-месечен EURIBOR плюс фиксирана надбавка. Считано от 01.01.2024 г. прилаганата стойност на 6-месечен EURIBOR е 0.2780.

 

Калкулатор

лв.
мес.

Със Стандартен потребителски кредит от БАКБ Вие може да финансирате покупка на жилищно обзавеждане, битова техника, домашни уреди или текущи битови задължения, ремонт на Вашето жилище или автомобил, да направите изненада за любим човек, да посетите мечтаната от Вас дестинация или просто да сбъднете някоя Ваша мечта!
Всеки нов кредитополучател получава и БЕЗПЛАТНА регистрация за електронно и мобилно банкиране BACB Online/ BACB Mobile.

Валута: 

Лева

Максимален размер: 

до 50 000 лева

Максимален срок: 

10 години (120 месеца).

Обезпечение: 

залог на работна заплата*
* По преценка на Банката може да бъде изискан и поръчител

Погасяване:

 • С месечни анюитетни вноски  или
 • С намаляващи месечни вноски

Такси и комисиони:

 • Еднократна такса за кандидатстване – БЕЗ такса
 • Еднократна такса за проучване и одобрение:
  - 0,50% от размера на одобрения кредит, минимум 125 лв. - при рефинансиране на кредити от други банки и/или финансови институции
  – 1,25% от размера на одобрения кредит, минимум 125 лв. – за нов кредит

 • Годишна такса за обслужване на кредитна карта VISA Classic - 40 лв. /когато е приложимо/ 
 • Такса за предсрочно погасяване – БЕЗ такса

ГПР: 5,73%, изчислен при кредит за рефинансиране с обезпечение превод на работна заплата в размер 40 000 лв., срок на изплащане 10 години, лихвен процент 5,35% за кредитоискатели с осигурителен доход 2 000 лв., откриване на депозит „Всичко е точно“, еднократна такса за проучване и одобрение 200 лв., еднократна такса за откриване на разплащателна сметка, обслужваща кредита и депозит „Всичко е точно“ 3 лв., месечна такса за поддръжка на разплащателната сметка, обслужваща кредита и депозит „Всичко е точно“ с издадена към нея дебитна карта 2,50 лв.
Брой месечни вноски: 120
Месечна анюитетна вноска: 431,14 лв.
Обща сума за връщане: 52 239,57 лв.
Общи разходи по кредита: 12 239,57 лв.

Запитване за кредит

Mоля, попълнете формата за запитване и наш консултант ще се свърже с Вас, за да ви предостави допълнителна информация или да уговорите среща в наш офис в удобно за Вас време.

Видео чат

Свържете се с наш консултант