Сигурно пазаруване в интернет с банковите карти на БАКБ

С грижа за сигурността на Вашите картови плащания в интернет, БАКБ автоматично регистрира всяка карта за допълнително ниво на сигурност. В момента плащанията се потвърждават с динамичен код по СМС и статична, зададена от Вас парола.

За да улесним допълнително Вашето пазаруване, от Февруари въвеждаме B-Trust Mobile - приложение, което замества помненето на пароли и въвеждането на СМС кодове с лесно потвърждаване чрез биометричните възможности на Вашия смартфон. Освен пълна история на потвърдените картови плащания, приложението позволява да регистрирате и управлявате множество карти.

Вижте повече
Сигурно пазаруване в интернет с банковите карти на БАКБ
Информация

Масово разкриване на клиенти, сметки и дебитни карти

Ако Вашите служители все още нямат банкови карти или желаете да им осигурите последно поколение картови продукти, гарантиращи безконтактни плащания максимална сигурност и мултифункционалност, имаме удоволствието да предложим на Вас и на Вашите служители международните дебитни карти от БАКБ.

Вижте повече
Масово разкриване на клиенти, сметки и дебитни карти

Сподели радостта от празника с Visa

Плащай с Visa и участвай за 30 награди по 300 лв. или голяма награда от 3000 лв. всяка седмица.

Регистрирай плащанията на visabg.com и може да спечелиш, за да направиш празниците специални с повече подаръци за любимите хора.
Регистрирай се и научи повече на visabg.com

Промоцията е валидна от 22.11.2021 г. до 31.12.2021г. за карти издадени преди 22 ноември 2021г.

Желаем ти успех!

Сподели радостта от празника с Visa