Внасяйте пари в брой на банкоматите на БАКБ

Вече можете да погасявате задължения по кредитни карти и да внасяте пари в брой по дебитни карти през новите банкомати на банката по всяко време на денонощието.

Виж повече
рекламна визия

Сигурно пазаруване в интернет с банковите карти на БАКБ

С грижа за сигурността на Вашите картови плащания в интернет, БАКБ автоматично регистрира всяка карта за допълнително ниво на сигурност. В момента плащанията се потвърждават с динамичен код по СМС и статична, зададена от Вас парола.

За да улесним допълнително Вашето пазаруване, въведохме B-Trust Mobile - приложение, което замества помненето на пароли и въвеждането на СМС кодове с лесно потвърждаване чрез биометричните възможности на Вашия смартфон. Освен пълна история на потвърдените картови плащания, приложението позволява да регистрирате и управлявате множество карти.

Вижте повече

Бърз и лесен начин за плащане
с Google Pay

Google Pay е бърз и лесен начин за плащане на безброй места – в сайтове, в приложения и в търговски обекти. Той обединява всичко необходимо при плащане и защитава вашата карта с по-високо ниво на сигурност.

Вижте повече

Плащайте бързо и сигурно с Visa и Apple Pay

Apple Pay е бърз и лесен начин за извършване на безконтактни плащания с вашите дебитни и кредитни карти, издадени от БАКБ, с помощта на мобилни устройства на Apple. Можете също да го използвате за плащане на приложения и чрез уеб браузъра Safari.

Използвайки най-новата безконтактна технология, това е удобен и сигурен начин за ежедневни плащания с вашето мобилно устройство.

Вижте повече

Масово разкриване на клиенти, сметки и дебитни карти

Ако Вашите служители все още нямат банкови карти или желаете да им осигурите последно поколение картови продукти, гарантиращи безконтактни плащания максимална сигурност и мултифункционалност, имаме удоволствието да предложим на Вас и на Вашите служители международните дебитни карти от БАКБ.

Вижте повече

Вдигни нивото с Виза

Участвай и благодарение на Виза имаш шанс за топ награди!

Плащай със своята карта Виза, включително с мобилно устройство - сигурно лесно и удобно.
Всеки, който направи поне 15 транзакции през месечен подпериод, участва за месечна награда.
Всяко моблино плащане се брои за две.

В кампанията участват всички карти, издадени от БАКБ преди 12.05.2024г.

Период на Кампанията: от 12.05.2024 г. до 10.08.2024 г.

Допълнителна информация и официални правила на visabg.com .
Желаем ти успех!